
Trekn Eat Сублімати яловичина з локшиною Trekn Eat
- В наявності
- Код: 30202003
585 ₴
Сублімована туристична їжа «Овникина з локшиною». Теплий домашній смак цієї страви зазвичай не залишає байдужим. Знайоме абсолютно кожному поєднання продуктів вдало доповнене грибами, зеленню й тонким букетом прянощів. «Гів'ячина з локшиною» — одна з найпопулярніших страв у лінійці швейцарських субліматів Trek'n Eat, яка здатна подумки перенести вас із будь-якого куточка планети на рідну затишну кухню.
Сублімовані страви Trek’n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу та тривалий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників — за цієї технології вони просто не потрібні.
Особливості Trek'n Eat Яловичина з локшиною
• м'ясна страва
• приготовано методом сублімаційного сушіння
• 100% натуральних інгредієнтів
• без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку
• чудове поєднання ваги та поживності
• мінімальний термін придатності — 5 років
• витримує нерегулярні температури від -50 °C до +50 °C
• міцне водостійке паковання
• просте приготування
• суттєва економія часу та палива
• маса сухого продукту — 160 г, готового — 640 г
Склад: паста 50% (мука з твердих сортів пшениці, яйце, сіль), підливка, суха соняшникова олія (містить молоко, E551), яловичина 9%, концентрат сироваткового білка, мальтодекстрин, картопляне борошно, шампіньйони, модифікований крохмаль, приправа (містить селери), петрушка, перець, екстракт розмарину, сіль, натуральний ароматизатор
Вміст сушеного м'яса: 14,4 г (приблизно 57 г свіжого м'яса)
Алергени: глютен, яйця, молоко, селера
Енергетична цінність паковання: 666 ккал
Приготування
Технологія сублімації містить 3 етапи:
1. Спочатку продукти піддаються шоковому замороженню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, у мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації надається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічний процес.
2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Отже, з продуктів видаляється приблизно 92% вологи.
3. Готові страви запаковують у спеціальні пакети, у яких ті зберігаються п'ять і більше років — незалежно від навколишньої температури та вологості.
Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.
Виробляє продукти на власному заводі в Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готова страва заморожує, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти в рідкий стан. Такий метод дає змогу знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і не порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжоприготованої.
Trek'N Eat готує тільки з натуральних інгредієнтів, без консервантів, барвників і підсилювачів смаку. Страви мають високу харчову цінність — кожна порція забезпечує майже 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага та зручність приготування роблять Trek'N Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій і морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій — калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.
Trek'N Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Trek'n Eat |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Блюдо швидкого приготування |
- Ціна: 585 ₴