Кошик
27 відгуків
Trekn Eat Сублімати Картопля тушкована з цибулею Trekn Eat
  • Trekn Eat Сублімати Картопля тушкована з цибулею Trekn Eat, фото 3
  • Trekn Eat Сублімати Картопля тушкована з цибулею Trekn Eat, фото 4
  • Trekn Eat Сублімати Картопля тушкована з цибулею Trekn Eat, фото 5
  • Trekn Eat Сублімати Картопля тушкована з цибулею Trekn Eat, фото 6
  • Trekn Eat Сублімати Картопля тушкована з цибулею Trekn Eat, фото 7

Trekn Eat Сублімати Картопля тушкована з цибулею Trekn Eat

  • Готово до відправки
  • Код: 30404027

450 ₴

+380 (97) 914-78-84
0666474872 Куралєсов Максим
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Trekn Eat Сублімати Картопля тушкована з цибулею Trekn Eat
Trekn Eat Сублімати Картопля тушкована з цибулею Trekn EatГотово до відправки
450 ₴
+380 (97) 914-78-84
0666474872 Куралєсов Максим
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сублімована страва «Картофель тушкований із цибулею». Класична комфортна їжа для нашого регіону: смачна та дуже ситна. Ароматний картопля та карамельний смажений лук створюють смаковий букет, який зігріє тіло та душу далеко від дому, і напевно нагадає про безтурботні дні. А боби фава забезпечать організм корисним білком, клітковиною, незамінними амінокислотами та вітамінами групи B.

 

 

Швейцарські сублімати Trek’n Eat — це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте в пакет окропів, розмішайте та зачекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. 

 

Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. 

 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу та тривалий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників — за цієї технології вони просто не потрібні.

 

Особливості Trek'n Eat Картопля тушкована з цибулею

• приготовано методом сублімаційного сушіння 

• вегетаріанська страва: не містить м'яса та його похідних

• 100% натуральні інгредієнти

• без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку

• чудове поєднання ваги та поживності 

• мінімальний термін придатності — 5 років

• витримує нерегулярні температури від -50 °C до +50 °C

• міцне водостійке паковання

• просте приготування

• суттєва економія часу та палива

• маса сухого продукту — 150 г, готового — 640 г

 

Склад: картопля 23%, смажена цибуля 23% (містить глютен), боби фава, порошок соняшникової олії (містить молоко, Е551), заправка (містить селеру), концентрат сироваткового білка, морква, цукрова кукурудза, модифікований крохмаль, картопляне борошно, картопляне борошно, дріжджовий екстракт, петрушка, сіль, перець, лимонна кислота, паприка мелена, кмин, часниковий порошок, імбир, натуральний ароматизатор

Алергени: глютен, молоко, селера

Енергетична цінність паковання: 668 ккал

 

Приготування

 

Технологія сублімації містить 3 етапи:

 

1. Спочатку продукти піддаються шоковому замороженню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, у мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації надається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічний процес.

2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Отже, з продуктів видаляється приблизно 92% вологи.

3. Готові страви запаковують у спеціальні пакети, у яких ті зберігаються п'ять і більше років — незалежно від навколишньої температури та вологості.

 


Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.

Виробляє продукти на власному заводі в Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готова страва заморожує, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти в рідкий стан. Такий метод дає змогу знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і не порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжоприготованої.

Trek'N Eat готує тільки з натуральних інгредієнтів, без консервантів, барвників і підсилювачів смаку. Страви мають високу харчову цінність — кожна порція забезпечує приблизно 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага та зручність приготування роблять Trek'N Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій і морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій — калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.

Trek'N Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні.

Основні
ВиробникTrek'n Eat
Користувацькі характеристики
ТипБлюдо швидкого приготування
  • Ціна: 450 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner