Кошик
22 відгуків
Trekn Eat Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trekn Eat
  • Trekn Eat Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trekn Eat, фото 3
  • Trekn Eat Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trekn Eat, фото 4
  • Trekn Eat Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trekn Eat, фото 5
  • Trekn Eat Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trekn Eat, фото 6
  • Trekn Eat Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trekn Eat, фото 7
  • Trekn Eat Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trekn Eat, фото 8
  • Trekn Eat Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trekn Eat, фото 9

Trekn Eat Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trekn Eat

  • Немає в наявності
  • Код: 30202002

675 ₴

+380 (97) 914-78-84
0666474872 Куралєсов Максим
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Trekn Eat Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trekn Eat
Trekn Eat Сублімати картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею Trekn EatНемає в наявності
675 ₴
+380 (97) 914-78-84
0666474872 Куралєсов Максим
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сублімована туристична їжа «Картофельна рагу з яловичиною та зеленою квасолею». Блюдо, створене для outdoor-цілювачів справжньої домашньої кухні. У будь-якій подорожі це картопляне рагу — смачне, натуральне та ароматне — приготується лише за 10 хвилин! Зелена квасоля, яловичина та прянощі з'єднуються в гармонійний букет смаку та зігрівають настроєм спокійної сімейної вечері.

 

Сублімовані страви Trek’n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. 

 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу та тривалий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників — за цієї технології вони просто не потрібні.

 

Особливості Trek'n Eat Картопляне рагу з яловичиною та зеленою квасолею

• м'ясна страва

• приготовано методом сублімаційного сушіння 

• 100% натуральних інгредієнтів

• без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку

• чудове поєднання ваги та поживності 

• мінімальний термін придатності — 5 років

• витримує нерегулярні температури від -50 °C до +50 °C

• міцне водостійке паковання

• просте приготування

• суттєва економія часу та палива 

• маса сухого продукту — 170 г, готового — 720 г

 

Склад: картопля 28%, квасоля звичайна 15%, яловичина 10%, суха соняшникова олія (містить молоко, E551), боб садовий, модифікований крохмаль, картопляне борошно, морква, підливка, приправа (містить селерою), сіль, перець, часниковий порошок, кмин, імбир, натуральний ароматизатор

Маса сухого м'яса: 17 г (приблизно 67,4 г свіжого м'яса) 

Алергени: молоко, селера

Енергетична цінність паковання: 578 ккал

 

Приготування

 

Технологія сублімації містить 3 етапи:

 

1. Спочатку продукти піддаються шоковому замороженню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, у мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації надається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічний процес.

2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Отже, з продуктів видаляється приблизно 92% вологи.

3. Готові страви запаковують у спеціальні пакети, у яких ті зберігаються п'ять і більше років — незалежно від навколишньої температури та вологості.

 


 

Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.

Виробляє продукти на власному заводі в Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готова страва заморожує, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти в рідкий стан. Такий метод дає змогу знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і не порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжоприготованої.

Trek'N Eat готує тільки з натуральних інгредієнтів, без консервантів, барвників і підсилювачів смаку. Страви мають високу харчову цінність — кожна порція забезпечує майже 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага та зручність приготування роблять Trek'N Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій і морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій — калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.

Trek'N Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні.

Основні
ВиробникTrek'n Eat
Користувацькі характеристики
ТипБлюдо швидкого приготування
  • Ціна: 675 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner