Кошик
27 відгуків
Trekn Eat Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trekn Eat -30%
  • Trekn Eat Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trekn Eat, фото 3
  • Trekn Eat Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trekn Eat, фото 4
  • Trekn Eat Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trekn Eat, фото 5
  • Trekn Eat Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trekn Eat, фото 6
  • Trekn Eat Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trekn Eat, фото 7
  • Trekn Eat Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trekn Eat, фото 8

Trekn Eat Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trekn Eat

  • В наявності
  • Код: 30411004

495 ₴

346,50 ₴

+380 (97) 914-78-84
0666474872 Куралєсов Максим
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Trekn Eat Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trekn Eat
Trekn Eat Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trekn EatВ наявності
495 ₴346,50 ₴
+380 (97) 914-78-84
0666474872 Куралєсов Максим
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сублімована страва «Кіноа з овочами по-мексиканськи». Шість тисяч років тому кіноа була одним із трьох основних джерел енергії для стародавніх інків, нарівні з кукурудзяною і картоплею. Справжній скарб білка, мінералів і вітамінів, цю унікальну за своїми властивостями культуру донині називають «золотом інків».

Кіноа по-мексиканськи від Trek'n Eat — маленьке гастрономічне свято для сучасних мандрівників. В міру гостре, це веганська страва родом із Південної Америки не містить лактози, штучних барвників, консервантів і підсилювачів смаку. Яскрава палітра овочів і спеції доповнюють смакову симфонію. Страва чудово насичує, але зовсім не викликає відчуття важкості.

 

        

 

Швейцарські сублімати Trek’n Eat — це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте в пакет окропів, розмішайте та зачекайте 10 хвилин, поки вода вбереться. 

 

Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій. 

 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу та тривалий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників — за цієї технології вони просто не потрібні.

 

Особливості Trek'n Eat Кіноа з овочами по-мексиканськи

• приготовано методом сублімаційного сушіння 

• веганська страва: не містить лактози та інших продуктів тваринного походження

• 100% натуральні інгредієнти

• без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку

• чудове поєднання ваги та поживності 

• мінімальний термін придатності — 5 років

• витримує нерегулярні температури від -50 °C до +50 °C

• міцне водостійке паковання

• просте приготування

• суттєва економія часу та палива

• маса сухого продукту — 140 г, готового — 460 г

 

Склад: томатний соус, кіноа 15%, кіноа червоне 15%, квасоля, заправляння (містить селерою), картопля, помідори, стручковий перець, цукрова кукурудза, цибуля-порей, селера, цукор, кмин

Алергени: глютен, селера

Енергетична цінність паковання: 441 ккал

 

Приготування

 

Технологія сублімації містить 3 етапи:

 

1. Спочатку продукти піддаються шоковій заморозці. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, у мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації надається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічний процес.

2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Отже, з продуктів видаляється приблизно 92% вологи.

3. Готові страви запаковують у спеціальні пакети, у яких ті зберігаються п'ять і більше років — незалежно від навколишньої температури та вологості.

 


Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.

Виробляє продукти на власному заводі в Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готова страва заморожує, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти в рідкий стан. Такий метод дає змогу знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і не порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжоприготованої.

Trek'N Eat готує тільки з натуральних інгредієнтів, без консервантів, барвників і підсилювачів смаку. Страви мають високу харчову цінність — кожна порція забезпечує майже 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага та зручність приготування роблять Trek'N Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій і морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій — калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.

Trek'N Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні.

Основні
ВиробникTrek'n Eat
Користувацькі характеристики
ТипБлюдо швидкого приготування
  • Ціна: 346,50 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner