Сублімована страва «Курка тика масала з рисом». Пряне індійське рагу: соковиті шматочки курки в ніжному овочевому соусі з приправами. Традиційно курку тику масла готують у печі-тандирі та подають із рисом. Одні вважають, що страва виникла в Індії, інші приписують авторство індійським емігрантам у Лондоні. Так чи інакше, у Великобританії 2000-х років сталося неймовірне: тиска масала перевершила за популярністю культове місцеве блюдо фіш-енд-чипс, ставши по-справжньому народним надбанням.
Сублімовані страви Trek’n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу та тривалий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників — за цієї технології вони просто не потрібні.
Особливості Trek'n Eat Курки титка масала з рисом
• приготовано методом сублімаційного сушіння
• не містить глютену
• 100% натуральних інгредієнтів
• без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку
• чудове поєднання ваги та поживності
• мінімальний термін придатності — 5 років
• витримує нерегулярні температури від -50 °C до +50 °C
• міцне водостійке паковання
• просте приготування
• суттєва економія часу та палива
• маса сухого продукту — 150 г, готового — 470 г
Склад: рис довгозерний, м'ясо курки 15%, суха соняшникова олія (містить молоко, Е551), томатний порошок, приправа (містить селерою), концентрат сироваткового протеїну, модифікований крохмаль, картопляне борошно, мальтодекстрин, цибуля, помідори, дріжджовий екстракт, петрушка, імбир, солодкий перець, сіль, мелений перець чилі, часниковий порошок, чорний перець, натуральний ароматизатор
Вміст сушеного м'яса: 22 г (приблизно 79 г свіжого м'яса)
Алергени: молоко, селера
Енергетична цінність паковання: 566 ккал
Приготування
Технологія сублімації містить 3 етапи:
1. Спочатку продукти піддаються шоковому замороженню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, у мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації надається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічний процес.
2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Отже, з продуктів видаляється приблизно 92% вологи.
3. Готові страви запаковують у спеціальні пакети, у яких ті зберігаються п'ять і більше років — незалежно від навколишньої температури та вологості.
Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.
Виробляє продукти на власному заводі в Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готова страва заморожує, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти в рідкий стан. Такий метод дає змогу знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і не порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжоприготованої.
Trek'N Eat готує тільки з натуральних інгредієнтів, без консервантів, барвників і підсилювачів смаку. Страви мають високу харчову цінність — кожна порція забезпечує майже 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага та зручність приготування роблять Trek'N Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій і морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій — калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.
Trek'N Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Trek'n Eat |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Блюдо швидкого приготування |
- Ціна: 588 ₴