Кошик
31 відгук
Trekn Eat Сублімати паста з куркою і шпинатом у вершковому соусі Trekn Eat
  • Trekn Eat Сублімати паста з куркою і шпинатом у вершковому соусі Trekn Eat, фото 3
  • Trekn Eat Сублімати паста з куркою і шпинатом у вершковому соусі Trekn Eat, фото 4
  • Trekn Eat Сублімати паста з куркою і шпинатом у вершковому соусі Trekn Eat, фото 5
  • Trekn Eat Сублімати паста з куркою і шпинатом у вершковому соусі Trekn Eat, фото 6
  • Trekn Eat Сублімати паста з куркою і шпинатом у вершковому соусі Trekn Eat, фото 7
  • Trekn Eat Сублімати паста з куркою і шпинатом у вершковому соусі Trekn Eat, фото 8
  • Trekn Eat Сублімати паста з куркою і шпинатом у вершковому соусі Trekn Eat, фото 9

Trekn Eat Сублімати паста з куркою і шпинатом у вершковому соусі Trekn Eat

  • В наявності
  • Код: 30202008

480 ₴

+380 (97) 914-78-84
0666474872 Куралєсов Максим
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Trekn Eat Сублімати паста з куркою і шпинатом у вершковому соусі Trekn Eat
Trekn Eat Сублімати паста з куркою і шпинатом у вершковому соусі Trekn EatВ наявності
480 ₴
+380 (97) 914-78-84
0666474872 Куралєсов Максим
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сублімована туристична їжа «Паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі».

Дуже ніжна, з невимовно тонким і гармонійним смаком, ця страва нечасто залишає байдужим. Ідеальне поєднання інгредієнтів — легкого курячого м'яса, яєчної локшини, шпинату та ніжного вершкового соусу, з вдалими акцентами з овочів і тонким букетом спецій — створюють надзвичайно цілісну та смачну картину.

«Паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі» — одна з найпопулярніших страв у лінійці німецьких субліматів Trek'n Eat.

Для приготування залийте гарячу воду в пакет, перемішайте і зачекайте 15 хвилин.

Маса сухої страви 150 г, готової – 640 г.

   

 

Швейцарські сублімати Trek'n Eat — це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте окріп у пакет, розмішайте і почекайте 10 хвилин, доки вода вбереться.

 

Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших та водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.

 

Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу і тривалий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів та штучних барвників — при цій технології вони просто не потрібні.

 

Особливості Trek'n Eat паста з куркою та шпинатом у вершковому соусі

• виготовлено методом сублімаційного сушіння

• 100% натуральних інгредієнтів

• без консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку

• відмінне поєднання ваги та поживності

• мінімальний термін придатності — 5 років

• витримує нерегулярний вплив температур від −50 до +50 °C

• міцне водостійке паковання

• просте приготування

• суттєва економія часу та палива

• маса сухого продукту — 150 г, готового – 640 г

 

Склад: макарони 50% (мука з твердих сортів пшениці, яйце, сіль), сметана порошкова 9%, концентрат сироваткового протеїну, крохмаль модифікований, мальтодекстрин, м'ясо курки 3%, кукурудза, помідори, шпинат 3%, цибуля, приправа (містить селеру), сіль, перець, натуральний ароматизатор. Маса сухого м'яса: 4.5 г (еквівалентно 15.7 г свіжого м'яса)

Алергени: яйце, глютен, молоко, селера

Енергетична цінність паковання590 ккал

Харчова цінність на 100 г

Енергетична цінність: 393 ккал

Вуглеводи: 58 г

Білки: 12.8 г

Жири: 11 г

 

Приготування

 

Технологія сублімації складається з 3 етапів:

 

1. Спочатку продукти піддають шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься у продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддаються будь-які харчі: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують лише свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.

2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, оминаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.

3. Готові страви пакують у спеціальні пакети, де ті зберігаються п'ять і більше років — незалежно від температури та вологості.

 


 

Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.

Виготовляє продукти на власному заводі у Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готову страву заморожують, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти у рідкий стан. Такий метод дозволяє знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і не порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжо приготовленої.

Trek'n Eat готує тільки з натуральних складників, без консервантів, барвників та підсилювачів смаку. Страви мають високу харчову цінність – кожна порція забезпечує близько 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага і зручність приготування роблять Trek'n Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій та морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій — калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.

Trek'n Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні.

Основні
ВиробникTrek'n Eat
Користувацькі характеристики
ТипБлюдо швидкого приготування
  • Ціна: 480 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner