Trekn Eat Сублімати ризото по-баланськи Trekn Eat
- Готово до відправки
- Код: 30202009
675 ₴
Сублімована туристична їжа «Ризотто по-баланськи». Ароматна страва здатна за лічені хвилини перенести в атмосферу сонячного Середземномор'я. Традиційне для цих широт поєднання м'яса та рису елегантно підкреслене соковитими овочами та пряними травами — усім тим, чим славиться юна кухня. «Ризотто по-баланськи» — одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat.
Сублімовані страви Trek’n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу та тривалий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників — за цієї технології вони просто не потрібні.
Особливості Trek'n Eat Сублімати бефстроганів з рисом
• приготовано методом сублімаційного сушіння
• не містить глютену
• 100% натуральних інгредієнтів
• без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку
• чудове поєднання ваги та поживності
• мінімальний термін придатності — 5 років
• витримує нерегулярні температури від -50 °C до +50 °C
• міцне водостійке паковання
• просте приготування
• суттєва економія часу та палива
• маса сухого продукту — 190 г, готового — 650 г
Склад: рис довгозерний 42%, яловичина, болгарський перець, цибуля, суха соняшникова олія (містить молоко, E551), цибуля-порей, томати, приправа (містить селерою), модифікований крохмаль, картопляне борошно, мальтодекстрин, сіль, перець, дріжджовий екстракт, паприка, часниковий порошок, кмин, екстракт розмарину
Маса сухого м'яса: 21 г (еквівалентно 83 г свіжого м'яса)
Алергени: молоко, селера
Енергетична цінність паковання: 752 ккал
Приготування
Технологія сублімації містить 3 етапи:
1. Спочатку продукти піддаються шоковому замороженню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, у мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру волокон. Сублімації надається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічний процес.
2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Отже, з продуктів видаляється приблизно 92% вологи.
3. Готові страви запаковують у спеціальні пакети, у яких ті зберігаються п'ять і більше років — незалежно від навколишньої температури та вологості.
Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.
Виробляє продукти на власному заводі в Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готова страва заморожує, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти в рідкий стан. Такий метод дає змогу знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і не порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжоприготованої.
Trek'N Eat готує тільки з натуральних інгредієнтів, без консервантів, барвників і підсилювачів смаку. Страви мають високу харчову цінність — кожна порція забезпечує майже 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага та зручність приготування роблять Trek'N Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій і морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій — калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.
Trek'N Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Trek'n Eat |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Блюдо швидкого приготування |
- Ціна: 675 ₴