Готовий житній хліб у герметичному пакованні від швейцарського бренда Trek'n Eat. Зберігається до 2 років. Консервація з використанням азоту дає змогу надовго зберегти смакові та текстурні властивості продукту. Склад хліба повністю натуральний, без консервантів і підсилювачів смаку.
Готовий хліб Trek'n Eat зручно брати в автоподорожі, на багатоденні кемпінги або риболовлю. Консервація дає змогу поласувати м'якою ароматною випічкою в умовах, де немає звичного доступу до продуктів: у гірському базовому таборі або в експедиції. Завдяки великому терміну придатності хліб Trek'n Eat можна зберігати в домашньому запасі на випадок надзвичайної ситуації — стихійних лиха, бойових дій, центрацій, перебоїв із постачанням.
Особливості консерви Trek'n Eat Pumpernickel Bread
- На 100% складається з натуральних інгредієнтів.
- Підходить для вегетиріанців.
- Має особливий смак завдяки тривалому випіканню упродовж 20 годин.
- Нарізаний скибочками та готовий до вживання.
- Розфасовка за допомогою вакууму й азоту створює всередині паковання безкисне середовище, несприятливе для мікроорганізмів.
- Герметична жерстяна банка захищає продукт від вологи, окиснення, перепадів температури, сонячних променів і комах.
- Щоб розкрити банку, інструменти не потрібні — досить потягнути за кільце на мембрані.
- Після розпакування банку зручно закривається пластиковою кришкою.
Хліб Trek'n Eat ідеально поєднується з вершковим або арахісовим маслом і сіллю. Вживайте як складник повноцінного раціону.
Склад: борошно житнє цілозернове, вода, буряковий сироп, сіль, екстракт ячмінного солоду, дріжджі
Срок годности: 2 роки з дати виробництва
На 100 г продукту | Енергетична цінність кДж/ккал | 836 / 199 |
Білки | 5.2 г | |
Жири | 1.4 г (насичених 0.3 г) | |
Вуглеводи | 35.6 г (цукор 8.1 г) | |
Клітковина | 11.5 г | |
Сіль | 1.2 г |
Швейцарський бренд їжі для туризму та активного відпочинку.
Виробляє продукти на власному заводі в Німеччині, використовуючи метод сублімації. Готова страва заморожує, а потім за допомогою вакууму випаровують лід, не даючи йому перейти в рідкий стан. Такий метод дає змогу знизити вагу продукту, але зберегти до 95% вітамінів, мінералів і не порушити смакові якості. Сублімована їжа після відновлення на смак майже не відрізняється від свіжоприготованої.
Trek'n Eat готує тільки з натуральних інгредієнтів, без консервантів, барвників і підсилювачів смаку. Страви мають високу харчову цінність — кожна порція забезпечує майже 600 ккал, щоб компенсувати підвищену витрату енергії під час фізичної активності. Невелика вага та зручність приготування роблять Trek'n Eat чудовим вибором для походів, альпінізму, експедицій і морських подорожей. А суббренд Emergency Food пропонує повноцінний аварійний раціон для екстрених ситуацій — калорійне, збалансоване харчування з терміном придатності до 20 років.
Trek'n Eat — у минулому Trekking Mahlzeiten — є головним брендом туристичної їжі на ринку Європи. Входить до групи компаній Katadyn Group, яка спеціалізується на товарах для польової кухні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Trek'n Eat |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Снек |
- Ціна: 270 ₴